Featured Posts

To top
31 aug

Anbefaling: fantastisk løbevogn til dig og baby

Selvom “dad bod” eftersigende skulle være trendy lige nu, har min mand og jeg lovet hinanden, at vi skal til at træne mere igen. For mit vedkommende har det næsten været lig nul indtil nu, hvor hun snart runder et år. Jeg har dyrket yoga, men det var faktisk først, da hun var omkring ni mdr., at jeg følte, at min krop var ved at være stærk og klar igen.

Noget jeg havde savnet var at løbe. Jeg har aldrig været den vilde løber, men jeg har altid elsket at komme ud på nogle småture. Jeg har hele tiden tænkt, at det var for varmt at løbe i Singapore – og især at tage Ava med ud – og jeg har virkelig været misundelig på mine veninder i Danmark, som kunne have deres små med ud i løbevognen. Men nu hvor hun er så gammel, er hun ikke så påvirket af varmen, og – lets be honest – så løber jeg heller ikke så langt, så en halv times ræs kan hun jo sagtens klare. Vi har også fundet ud af, at det er en ret hyggelig ting at gøre sammen som familie.

Nå, men som med det meste babygear, køber jeg ikke noget uden at have undersøgt emnet grundigt (… hej mor på barsel med en masse tid). Og efter at have læst 5-6 anmeldelser fandt jeg frem til, at det enten skulle være en Baby Jogger Summit eller en Thule Urban Glide. Jeg var lidt farvet, da vi i forvejen har en Baby Jogger City Mini, som vitterligt har været den mest geniale klapvogn for os. Men efter at have læst nedenstående anmeldelser, valgte vi at købe Thule Urban Glide, og WOW den er god! Vi købte den fra en dansk side, så Avas farfar havde den med herud, hvilket gjorde at vi i mellemtiden løb vi et par ture med vores almindelige, som fungerede “ok”. Men nu hvor vi har fået denne og løbet ture med den, kan jeg bare sige, at den er fantastisk! Den er på ingen måde irriterende at løbe med, den triller nemt afsted og Ava har en fest, mens vi ræser afsted, og en lille ekstra bonus ved at have en utålmodig baby er, at hun nærmest fungerer som en personlig træner, som råber hver gang man prøver at få pusten. Vognen kan meget nemt klappes sammen og stilles væk, når man ikke bruger den. Men apropos kan den faktisk også bruges som klapvogn alene. Den vil dog ikke helt fungere for os i storbyen, da den er større end vores anden, men hvis jeg boede “på landet”, ville den være perfekt til begge dele.

Vi købte vores (på tilbud) HER og nedenfor er de forskellige anmeldelser jeg fandt:

Her (aftenposten.no), her (loeberne.dk) og her (babygearlab.com)

 

 

Stine
No Comments

Leave a reply