Featured Posts

To top
18 aug

Verdens bedste kogebog til babyer

Jeg panikkede lidt (… læs: en del), da Ava skulle begynde at spise andet end mælk. Hvad måtte hun få, hvor meget, hvor lidt, var der noget med salt? og honning? Og hvad gør man, når man skulle ud i løbet af dagen, det var jo så nemt med amning? Og hvad (f*’en) skal man lave? Lidt efter lidt fandt vi rytmen, selvfølgelig først med grød og derefter mos osv., men der gik ikke længe, før hun var klar på mere og nye smage. I de fleste danske bøger, jeg har læst om emnet, står der, at man ikke skal gøre sig selv den bjørnetjeneste at lave særskilt mad til babyen. Men der må jeg sige, at jeg er uenig. Før det første er det faktisk nemmere at lave særskilt mad til babyen, man skal bare lave “forud”. Vi laver mad til Ava en gang om ugen. Der laver vi så to-tre forskellige store portioner med retter fra nedenstående kogebog og fryser ned. Til hvert måltid varmer vi en ret op og supplerer med brød og frugt, så vi er sikre på, at hun får nok mad. Det er mega nemt og tidssparende. Et andet argument for, at det ikke ville kunne lade sig gøre hos os på nuværende tidspunkt er, at Ava spiser meget tidligere end os. Hun spiser mellem 17:00-17:30 (hvor min mand ikke er kommet hjem fra arbejde) og vi spiser, når hun sover kl. 19.
Og mht til opfindsomheden – hvilken jeg ikke havde til hendes mad – er denne bog virkelig, virkelig god! Den er spækket med hundredevis af opskrifter fra de er helt små op til de spiser alt. Det er vildt velsmagende (jeg er ofte misundelig på Avas mad) og det er ultra børnevenligt.

Jeg købte bogen online her

Stine
No Comments

Leave a reply