Featured Posts

To top
9 sep

Inspiration til invitationer

Jeg går ind i uge 40 nu, så der er kun en uges countdown, selvom jeg nu har følt mig klar i et lille stykke tid nu. Men babyen har det åbenbart for lækkert indendøre, så ingen tegn på fødsel. Damn. Nå, men jeg har jo til gengæld ikke fået blogget så meget på det seneste. Jeg har simpelthen ikke rigtig haft inspirationen eller lysten, men har fået lidt “energi” igen. Bl.a. til at fortælle om et smart koncept, hvis du skal invitere til dåb, babyshower, børnefødselsdag – whatever – og ikke vil kaste dig ud i at sende med posten (… det har jeg i gang pt til vores bryllup og det er lidt af et cirkus).

Vi har besluttet, at vores pige skal døbes, men det skal holdes low key og bl.a. derfor bliver invitationerne også online. Men heldigvis betyder det ikke, at de ikke kan være fine. Paperless Post som jeg fandt via instagram gør, at du kan du sende customized online invitationer til alle typer events og der er så mange fine designs at vælge i mellem – fx Liberty, Oscar de la Renta etc – og nedenfor har jeg samlet et par af mine favoritter.

Jeg har ikke inviteret endnu (synes det ville være lidt crrrrazy at gøre inden ungen er født), så jeg er ikke helt 100 på, hvordan det fungerer i praksis, men det kan du evt. læse mere om her.

skaermbillede-2016-09-09-kl-11-59-50

skaermbillede-2016-09-09-kl-12-00-12

skaermbillede-2016-09-09-kl-12-01-15

skaermbillede-2016-09-09-kl-11-57-34

Stine
1 Comment
  • Iben

    Stort held og lykke med fødslen. Tak for dejlig inspiration

    15. september 2016 at 17:40 Svar

Leave a reply