Featured Posts

To top
18 aug

6 cool and comfy shoes for mum!

H

Hvis der er noget, jeg elsker (og dermed også savner rigtig meget her i Singapore), så er det støvler! Jeg kan slet ikke få nok, og da jeg boede i Danmark, brugte jeg støvler året rundt. Jeg elsker støvler til bare ben, men det holder desværre ikke herude – it is too hot. MEN hvis jeg var i DK og lige om lidt (jeg har nu under en måned til termin, giiiisp) skulle trille rundt med barnevognen i det danske efterår, har jeg fundet det perfekte par, som både er mega cool og mega comfy…!

De er fra danske Ecco – og nej, jeg er ikke sponsoreret, blot meget begejstret. Da jeg førhen havde en blog, testede jeg et par af deres såkaldte Sculpture støvler. De var mega-mega behagelige at have på, men designet blev bare aldrig helt spot on til min smag. Og jeg må være helt ærlig og sige, at selve mærket på ydersiden af skoen irriterede mig lidt. Men wow, man gik godt i dem! Da jeg senere begyndte at arbejde på modemagasinet IN, stiftede jeg bedre bekendskab med Ecco, og jeg var i den forbindelse bl.a. ude og lære en masse om deres skind, som de selv garver og kun bruger den bedste kvalitet.

Så jeg ved altså, at mærkets kvalitet holder, og jeg ved, at de er verdensmestre i at lave komfortable sko, men jeg havde endnu ikke oplevet det der “wauw” design. Før jeg så denne støvle! Jeg synes simpelthen, at den er SÅ pæn. Den er fra Eccos nye Shape-kollektion, hvor hver sko har en innovativ fodsål, som sænker foden i hælen og gør at skoen ser højere ud, end den er. Det betyder, at en 75mm høj hæl kan se 15mm højere ud og derved give en elegant 90mm høj hæl, som ikke er ukomfortabel for nogen. Smart og innovativt. Jeg tror, at jeg ville style støvlerne med stumpede slidte jeans eller halvlange plisserede nederdele og store bløde sweatre. (Ej, hvor jeg lige begyndte at savne det danske efterår…)

Støvlerne koster 1.400,- og fås her. Fra samme kollektion er også et par stiletter i “slangeskind”, som jeg også synes er ret fine, og som fås her.

collage1

Og mens jeg kiggede videre i deres online shop, faldt jeg over nedenstående fire sko, som jeg også synes er vildt cool. Laksneakers fås her, loafersne fås ikke online, men det gør de hvide sneakers til gengæld lige her og de fine ballerinaer her.

 

 

collage3 collage2

Og nej, som sagt ikke noget spons her, men er ovenstående ikke ret fine?

Stine
No Comments

Leave a reply