Featured Posts

To top
9 aug

100 % cashmere til baby – på budget

U Udover H&M er Zara jo også en evig favorit – i hvert fald i mit eget klædeskab. Og da jeg tidligere i dag sad og kiggede lidt, fald jeg over deres børneafdeling, som jeg faktisk ikke kendte så meget til i forvejen. Men der er ikke overraskede virkelig mange fine ting til gode priser. Især er jeg vild med disse sæt i kashmir! Udover mig selv, kender jeg en del piger, som har termin i efteråret og hen over vinteren, og hvad ville være mere lækkert for babyen end et smørblødt sæt i kashmir? Sættet inkluderer en hue, sweater og bukser til 369 kr., fås i sart lyserød og grå lige her.

Min veninde Annette (læs i øvrigt om hende her) har flere gange anbefalet kashmir, da det ikke – stik imod min forestilling, når det drejede sig om kombinationen baby/kashmir – er besværligt at have med at gøre. Jeg forestillede mig bøvlet vask, som ikke kunne fjerne genstridige pletter, men nej det er så godt som “selvrensende”.

I den forbindelse får I lige et par gode råd til kashmir-vedligeholdelse:

  • Vask ikke din kashmir for ofte, men luft det i stedet.
  • Vask ved max 30 grader og ikke i hånden, da det slider på fibrene.
  • Brug altid vaskemiddel til uld/silke.
  • Lad kashmiren lufttørre ved stuetemperatur på et håndklæde.
  • Hæng ikke dit kashmir tøj op, men fold det i stedet, da du ellers risikerer at “hænge det ud af facon”
  • Kashmir fnuldrer, men fjern det forsigtigt med fingrene i stedet for at “barbere” det af.

7947551620_1_1_1 7947598620_1_1_1 7947598812_1_1_1

Photos: Zara.com

Stine
No Comments

Leave a reply