Featured Posts

To top
4 aug

I <3 H&M BABY

D Det er efterhånden lidt tid siden, jeg har skrevet om babytøj, hvilket nok har noget at gøre med, at vi lige pludselig “druknede” i babytøj og min kæreste venligt pointerede, at NU havde vi altså ikke brug for mere. Og det er helt rigtig. Ava har et meget fyldestgørende garderobe til sin første tre måneder. Meeeeen det hindrer  jo ikke “mummy her” fra at holde lidt øje 😉 Og især med et af mine yndlingsbabybrands; H&M. Der er så meget pænt, og så er det jo fantastisk, at det ikke koster en formue, når den lille kun kan bruge det i et kort stykke tid.

I denne uge kommer nedenstående online og er alt fra linjen “Baby Exclusive”. Jeg er især vild med strikvarerne – den grønne farve er så fin til både piger og drenge. Jeg har desværre kun priserne i euro, men så har I en idé om prislejet.

This slideshow requires JavaScript.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

 

Stine
No Comments

Leave a reply