Featured Posts

To top
4 aug

Et ret smart baby badekar

I I kategorien “ting-jeg-har-brugt-uforholdsmæssigt-lang-tid-på-at-læse-om-online” møder vi også emnet: badekar. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har spekuleret en del i, hvordan vi nemmest, sikrest og bedst for baby skulle få hende i bad. I Danmark behøver man ikke bade sin baby så ofte – mener faktisk jeg har læst, at man ikke anbefaler for hyppige bad, men scenariet og anbefalingerne er anderledes her i Singapore, da der jo er mega varmt og fugtigt, så de små har brug for flere bade. Egentlig gør det jo ikke nogen forskel, hvor hyppigt de skal i bad, for i bad skal de og derfor har jeg undersøgt, hvilke muligheder som passer bedst til os. Jeg er i den forbindelse faldet over dette smarte foldbare badekar, som kan bruges fra babyen er helt lille – og så kan det nemt tages med, hvilket jeg ikke helt kan se, at vi har behov for, men det er da en ekstra feature. Det fylder ingenting, da det er lavet af blødt skum, og kan foldes, lægges i en skuffe eller hænges på en knage efter brug. Derudover kan man også stå med den lille i en håndvask, hvilket jeg dels synes er smart pga. højde og komfort, men også fordi jeg er lidt bange for at stå med den lille “slippery” baby i et større badekar. Denne løsning er dog kun til den første tid pga. størrelsen, men jeg forestiller mig også, at jeg med tiden bliver mere tryg ved badene, og derfor bedre kan styre den lille i et almindeligt badekar.

PUJ Flyte fås bl.a. her

Photo: Puj.com

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

 

Stine
No Comments

Leave a reply