Featured Posts

To top
2 aug

Cool ammebh’er

S Som jeg har skrevet et par gange, har jeg ikke købt noget decideret “graviditetstøj”, da jeg ikke vil bruge penge på noget, som jeg kun kan bruge i så kort en periode. Men det er faktisk ikke helt rigtigt, for på ét område har jeg været nødt til at købe nyt… Og det var til undertøjsskuffen, hvor jeg altså må erkende, at jeg er blevet større – både for oven og for neden.

Da jeg var i Sydney købte jeg derfor et par nye bh’er, som alle var ammebh’er, så de også kunne bruges efter babyen var kommet. Her fik jeg øjnene op for Heidi Klums undertøj. Jeg kendte godt navnet perifert i forvejen, men (selvfølgelig) ikke til hendes maternity linje. Jeg er vild med, at bh’erne fås i de mange farver og at der er blonder over det hele, samtidig med at de er ultrabløde.

De var nemme at finde i Australien, men jeg kan se, nu hvor jeg prøver at finde links til jer, at det kniber lidt – hvis du er i USA eller skal dertil kan hele linjen findes på hendes egen side her, men ellers har jeg fundet følgende:

Anne Sax – se her // Timarco – se her // Enula9 – se her // Zalando – se her

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
Stine

Leave a reply