Featured Posts

To top
20 jul

Tilbud lige nu på baby nest

S Som jeg skrev om herhar jeg været på udkig efter en baby nest. Det er ikke noget, man umiddelbart kender til her i Singapore, så den skulle med hjem fra Danmark. Egentlig havde jeg udset mig en sød kombination med Liberty print, men dels fordi indkøbene pludselig løb op, og dels fordi jeg blev lidt Liberty-mættet, købte jeg denne neutrale baby nest på Coop.dk. Jeg havde jo ikke mulighed for at se den live inden køb, men da den var på tilbud til 250,- slog jeg til. Den kom dagen efter med posten (i DK selvfølgelig) og den er bare rigtig fin.

Jeg kan se, at prisen er steget lidt siden jeg købte vores, men den er på tilbud netop nu til 320 kr, og det er jo stadig billigt i forhold til de mange andre, der er på markedet. Denne passer perfekt til vores Leander vugge i størrelse og farve, kvaliteten virker rigtig fin og så kan den vaskes i maskinen. Så hvis I er på udkig efter en neutral og billig baby nest, kan jeg i hvert fald anbefale denne 🙂

Fås online HER.

(Kaninen er fra Moulin Roty (elsker det univers) og tæppet fra CamCam)

Stine
1 Comment
  • Gitte Blåbjerg

    Jeg er også på jagt efter en billig babyrede og faldt over denne side http://theduck.dk/babyrede jeg købte en rosa farvet fra Småfolk kan se de ikke har den mere. Men de var i hvertfald billig, så nu er der råd til lidt mere til den lille ny pige der er på vej:-)

    5. januar 2017 at 13:10 Svar

Leave a reply