Featured Posts

To top
19 jul

Danske favoritter i kufferten

D Da vi var i Danmark havde jeg en del “småting” på to-buy-listen, som man enten ikke kan købe herude, eller som koster halvdelen i DK – utroligt at man kan have det sådan, at Danmark pludseligt er et billigt land at shoppe i… (!)

Med i kufferten havde jeg derfor:

Babybørste fra Purebaby

Babybørsten fra Purebaby skulle være rigtig god til at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og være med til at forebygge arp (som i øvrigt var endnu et af de ord, jeg stødte på for første gang efter jeg blev gravid). Børsten er lavet af træ og med meget-meget bløde gedehår.

Fås online HER

Sutter fra Heavea

Jeg aner ikke, om Ava vil have sut og om det i så fald er denne slags, hun vil kunne lide. Men jeg kan godt lide tanken om, at det er naturmateriale fremfor almindeligt plastik. Så vidt jeg har forstået er der fordele og ulemper ved begge suttetyper – fx holder natursutterne ikke så længe (vist omkring tre måneder). Men på den anden side, synes jeg heller ikke, at hun skal sutte på en sut, der er mere end tre måneder. (Er det bare mig, der synes det lyder lidt klamt?) Så jeg har købt et stash af disse sutter, da de også er svære at få fat i herude. Hvis hun så er glad for dem, er det en af de ting, som jeg nemt kan få sendt herud, da de jo ikke vejer så meget – we’ll see 🙂

Fås online HER

Ammeindlæg i uld og silke

Jeg har fået anbefalet at have et par ammeindlæg i uld/silke, da de skulle være gode til at absorbere overskydende mælk. Jeg ved jo ikke, om det overhovedet bliver et issue for mig, men jeg kan godt lide tanken om, at man har naturmateriale tæt på kroppen. Indlægget har en lille lomme i, så man kan sætte engangsindlæg i, og så kan de vaskes på uldprogram i maskinen. Igen; vi må se, om det bliver aktuelt for mig, og hvordan det fungerer 🙂

Fås online HER

Olivias Tryllesalve

Her er et produkt, som jeg var MEGET skeptisk overfor, da jeg første gang hørte om det – primært pga. navnet. “Tryllesalve”? Og hvem er Olivia? Nej, det lød alt for hokus pokus og ureglementeret til min smag. Men “alle” har anbefalet det – selv TÆNK – så jeg sprang på. Eftersigende skulle det være en universalcreme til alt fra småskrammer, røde numser, nipples, tørre pletter etc. Og så er der kun tre (økologiske) ingredienser. I like.

Fås online HER

Galdesæbe fra Sonett

Louise anbefalede i et tidligere indlæg (se her) at købe galdesæben fra Sonett, da den var genial til at fjerne genstridige pletter skånsomt. Og ja, selvom jeg jo helt sikkert får en wonderbaby (ahem…), så må jeg nok forvente en plet i ny og næ. I Singapore er de MEGET glade for at putte parfume i alt (og jeg ved næsten ikke noget værre …!), og især neutralt vaskemiddel koster en formue, så denne lille sag til 25 kr. røg selvfølgelig også i kurven og kufferten.

Fås online HER

Suttesnor fra Barnabé

Jeg så suttesnorene fra Barnabé på instagram, og ravnen i mig spottede hurtigt de små guldnistre i stoffet. Jeg synes det er en fin kontrast til alt uld- og douche-tøjet, at der bliver tilføjet lidt “sparkle”.

Jeg købte min i Kalles Børnetøj, men de fås også online HER

Øretermometer

Da det kom til at købe termometer, blev vi altså lidt nærige, og valgte denne model til 150 kr. Hvis det er noget bras, må vi købe et andet, men mon ikke det er helt fint. Jeg var egt. mest bevidst om, at jeg ikke ville have et “numsetermometer”, da jeg nærmest i dag kan huske, hvor ubehageligt det var som barn..!

Weleda Nappy Cream

Da Alice videregav sine god råde (se dem her) fortalte hun, at hun havde brugt denne creme til begge sine drenge blenumser, og ikke en eneste gang havde de fået røde numser. Og dét var et simpelt råd, jeg kunne bruge, så nu må vi se om Avas sensitive popo er ligeså modtagelig.

Fås bl.a. i Matas online HER

BKR flaske

Jeg har skrevet om flaskerne her og havde selv en med hjem fra Danmark, da man ikke kan få dem herude. Og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke købte én mere. For jeg bruger den SÅ meget, og jeg synes stadig, at de er tæskesmarte. Jeg har kun den mindste model, som kan sidde i kopholderen på vores barnevogn, men jeg ville også gerne have modellen, som er et nummer større, da man hurtigt får drukket de 250 ml.

Fås online HER

Sophie La Girafe produkter

Jeg kan faktisk ikke lige huske, hvem som anbefalede mig disse produkter, men jeg er lidt en sucker for Sophie La Girafe universet, så nu røg de med hjem. Og så tror jeg også, at vi har creme nok til det første stykke tid 🙂

Fås online HER

Stine
7 Comments
 • Carina Akselbo

  Rigtig gide produkter, men vil som mor til en datter der har haft perioder med rød numse/rød i folderne under halsen osv. Anbefale kogteklude.
  I forhold til de cremer jeg har prøvet er det enormt effektivt og virker hurtig, jeg kan ikke fortælle nogle magiske ting on det andet end det er klude som er kommet i kogende vand hvor efter de afkølet kan ligges direkte på stedet/ eller tørre af der hvor der er rødt.
  Som sygeplejerske ville jeg gerne vide hvad der gjorde det så godt men som mor har jeg bare været taknemmelig for hvor nemt og effektivt det var 😉

  19. juli 2016 at 8:16 Svar
   • Kamilla Olsen

    Det her tip ville jeg også have skrevet – det er det bedste husmoderråd jeg nogensinde har fået. Vi prøvede utallige forskellige cremer, det eneste der hjalp var de kogte klude. Her rev jeg en stofble i stykker der passede ned i bleen. Efter få bleskift var det røde væk.
    Jeg synes det er nogle super fine og lækre ting du har købt. Heldige lille pige! Kh Kamilla

    14. august 2016 at 0:09 Svar
 • Natascha Kampp

  Vi fik Weleda Nappy cream i barselsgave til Theodor og den har bare været fantastisk! En af de bedste ting på vores puslebord samt en creme/salve som hedder Bepanthen 🙂
  Tillykke med din graviditet og snarlige titel som mor?

  19. juli 2016 at 11:48 Svar
 • Caroline J

  Af kemiluppen (app) fremgår det, at Weleda Nappy ikke må sælges på det danske marked. Derudover fremgår det, at cremen indeholder allergifremkaldende og miljøbelastende stoffer, samt parfume. Jeg ville derfor ikke have lyst til at smøre mit kommende barn med den. Tænkte jeg lige ville gøre opmærksom på det 🙂

  5. august 2016 at 12:27 Svar

Leave a reply