Featured Posts

To top
16 jul

Et hyggeligt tip fra en læser

P På et tidspunkt spurgte jeg mine læsere om gode råd til, hvad man skulle købe – I kan læse indlægget og kommentarer her. Og her fortalte en af mine søde læsere, at hun “bondede” med sin baby, mens den stadig lå i maven ved at lægge en “blød spilledåse” på maven. Da babyen kom ud kunne den genkende lyden og slappede af, når den hørte melodien. Det synes jeg er et vildt hyggeligt og nemt tip at efterleve, så da jeg var i IKEA forleden købte jeg dette lille får, som kan spille en melodi. Truth told er det en riiiiimelig ensformig melodi, som min kæreste tørt konstaterede, da jeg spillede den for ham, men hvis det virker, er det da super.

Der er jo massere af spilledåser, men hvis man også kan lide fåret fra IKEA kan det ses her, men skal købes i butikken.

Stine
No Comments

Leave a reply