Featured Posts

To top
7 jul

Om at bruge en time på at finde… en blespand(!)

N Når man som jeg har været på “barsel” i over et halv år, og samtidig kører en babyblog, kan man nogle gange godt komme til at tænke; “hvad var det lige, jeg brugte min tid på dér?“. Som fx i går da jeg gik i gang med researche på… ja, en blespand. Vi mangler kun ganske få ting, og en blespand er altså en af dem.

Jeg må være frank og sige, at jeg ikke umiddelbart havde nogle særlige kriterier til noget så usexet som en blespand udover, at den skulle fungere og være nogenlunde neutral. Men da jeg begyndte at læse reviews af diverse spande (eller diaper pails, som det hedder her i Singapore), stod det klart, at der er stor forskel. Dels på pris, design men også funktion. Og liiige med en blespand, der vil man altså gerne have, at den bare spiller (aka ikke lugter).

Efter en times tid havde jeg læst mig frem til, at vi skal have en fra Ubbi fordi:

 • den er i stål, som modsat plastik ikke med tiden optager lugt
 • den forsegler lugten og er børnesikker
 • den er neutral i designet
 • man kan bruge alle poser – tilsyneladende har andre mærker udviklet deres spande, så der skal bruges specielle poser, og det ville aldrig fungere hos os
 • den er ikke den dyreste på markedet
 • den fås i 13 forskellige farver

Jeg kan se, at den fås flere steder i Danmark, og bl.a. HER online, og ellers har Ubbi deres eget site HER.

Jeg er lidt nysgerrig for at vide, om nogle af jer også har brugt uforholdsmæssigt lang tid på noget i forbindelse med barsel og graviditet?

 

Stine
2 Comments
 • Iben

  Åh ja… Har brugt uforholdsmæssigt lang tid på at finde babyalarm (som ikke må udsende stråler, men gerne må vise temperatur i barnevognen osv)
  Og derudover ved jeg at jeg desværre ikke kommer til at amme, så flaskevarmere har også fyldt meget i søgningen.
  Hælder her til Philips Avent

  31. juli 2016 at 18:46 Svar

Leave a reply