Featured Posts

To top
4 jul

Back from “Babymoon”

S Så er vi tilbage i Singapore. Det var egentlig min hensigt at blogge, mens vi var i Danmark, men de tre uger, jeg var hjemme, fløj afsted, og jeg prioriterede derfor at forblive offline fra bloggen og nyde mine venner og families selskab.

Det var faktisk vores sommerferie, eller som man kalder det herude; “babymoon”, hvilket er den sidste ferie inden baby kommer, hvor man nyder tosomheden og glæder sig til at blive tre. Og det har vi virkelig gjort! Som alle andre ferier er tiden bare gået aaalt for hurtig. Rasmus har ikke så meget barsel, så han gemmer nogle feriedage til babyen kommer, så han kan holde lidt længere barsel. Det glæder jeg mig allerede til, for selvom vi elsker vores hverdag herude, er der ikke noget så dejligt, som at have den tid, man har på ferier. Vi har efterhånden været i Danmark et par gange, siden vi flyttede til Singapore, men vi er blevet “bedre” til det, for de første gange, vi var hjemme, havde jeg virkelig lagt et stramt program med at se alle fra morgen til aften. Og det er selvfølgelig virkelig dejligt at se folk, som man ikke kan se i hverdagen, men det kan også blive lidt for presset. Derfor holdt vi denne gang en hel uges ferie i mine forældres sommerhus, hvor dagenes største bedrifter var en strandtur, hente frisk fra havnen og tænde for EM. Det har simpelthen været SÅ rart, og jeg har nydt hvert et øjeblik. I det hele taget vil jeg anbefale alle gravide at tage på “babymoon” med jeres kærester, for det er en ret magisk tid.

Men som sagt: NU er jeg tilbage ved tasterne, og jeg har samlet en masse inspiration (og køb) i Danmark. Glæder mig til at dele med jer igen <3

Til endnu et skønt bryllup

Jeg startede ferien med min veninde, Mirians bryllup – så smukt et bryllup <3 Min fine guldkjole er i øvrigt fra Munthes A/W kollektion, og kommer i butikkerne her til august.

I mine svigerforældres baghave

Vi boede to uger hos mine svigerforældre, som har denne skønne skov i deres baghave. Når man bor i et land som Singapore lærer man virkelig at sætte pris på den rene og tørre luft i Danmark!

"Brudepigerne" venter spændt på bruden

Feriens andet og sidste bryllup – her venter vi “brudepiger” på bruden <3

Bruden og alle sine bedste veninder

Bruden og alle sine bedste veninder – det var vitterligt det mest fantastiske bryllup nogensinde <3

Bryllupsgæster

Rasmus og jeg kommer til brylluppet og babymama her holdt helt til kl. 4:30, så det var jeg lidt stolt af 😉

Vores sommerhusområde i fantastiske Odsherred

Vores sommerhusområde i fantastiske Odsherred.

Odden Fisk blev besøgt en del i ferien

Odden Fisk blev besøgt en del i ferien.

I Rørvig med Rasmus' bedste venner og børn

I Rørvig med Rasmus’ bedste venner og børn.

Jeg var caddie for en dag...

Jeg var caddy for en dag, og min seje mormor på +80 (!) slog lige Rasmus i golf.

Vores favoritspot bag sivene på stranden

Vores favoritspot bag sivene på stranden med mine to lyserøde sommer-følgesvende; havaianas og BKR-flaske.

13576575_10153707337921361_855925236_nI det kolde danske hav – wow hvor har jeg savnet det! 

13578728_10153707337871361_516761732_nOg Ava fik stocked godt op – meget mere om det senere <3

13608044_10153707337861361_1652183629_nRasmus og jeg brugte en dag på dette skønne slot på Fyn, for at arrangere vores bryllup til næste år. KAN IKKE VENTE! 

13576404_10153707337881361_1988610648_nSkt. Hans aften hos Rasmus’ forældre med grill og familiehygge. Vi er her 28-29 uger henne.

Stine
5 Comments
 • Mille

  Lyder som nogle dejlige uger i DK! Og ja, babyboom kan helt klart anbefales.

  Skal du egentlig føde i Singapore? Hvordan foregår det? Får hun så statsborgerskab der eller skal i hjem til dk?

  4. juli 2016 at 8:36 Svar
 • Louise

  Jeg er selv gravid og har lige fundet ud af, at vi venter en lille pige til november. Jeg vil derfor bare sige, at det er en rigtig fin og inspirerende blog, du har, særligt når man er førstegangs fødende 🙂

  4. juli 2016 at 14:45 Svar
   • Louise

    Tusind tak ☺️ Det er en fantastisk god club at være medlem af – det er noget helt særligt at finde ud af, at det er en lille pige ? Nu kan navnelegen for alvor starte. Kh. Louise

    5. juli 2016 at 13:30 Svar

Leave a reply