Featured Posts

To top
1 jun

Elastiske miniskirts

S

Som jeg også skrev her, så er mit tøjbudget forsvundet ind til ingenting – dels fordi Avas boomer og dels fordi jeg ikke er motiveret til at kigge på tøj, som jeg ikke kan passe nu eller som jeg ikke vil bruge efter graviditeten. Meeeen så alligevel er jeg ikke holdt helt op – og dem der kender mig godt, ville også vide, at det ville lægge mig meget fjernt. Så når jeg alligevel bruger tid på online shops, er det hele tiden med for hovedet, at det skal være noget, jeg vil være glad for nu OG bagefter. Og her har jeg fundet ud af (krævede i øvrigt ikke den helt store hjernerotation), at nederdele med elastik er geniale. Og gerne den korte variant, for jeg er trods alt ikke gravid i benene (… endnu! 7, 9, 13 og goddag til vand i benene lige om lidt).

Jeg har fundet otte fine nederdele fra forskellige webshops, som meget gerne måtte lande i vores postkasse. Jeg er især vild med leopard-versionen fra Gestuz og Aiayu’s rustrøde strik nederdel.

isabel lolly

Mønstret silke fra Isabel Marant – fås online her – til 2255 kr. // Lys fra Lollys Laundry – fås online her – til 499 kr.   gestuz

Leopard fra Gestuz – fås online her – til 699 kr. // Blomstret fra Gestuz – fås online her – til 699 kr.

mama alex

Alexander Wang – fås online her – til 1016 kr. //  Blomstret fra Mamalicious – fås online her – til 259 kr. aiyayuGrå fra Aiayu – fås online her – til 1699 kr. // Rustrød fra Aiayu – fås online her – til 1699 kr.

isabel marant1… Og den sidste kan jeg på INGEN MÅDE passe lige nu, men den er bare for fed til ikke at vise 🙂  Isabel Marant – fås online her – til 3484 kr.

 

Stine
No Comments

Leave a reply