Featured Posts

To top
1 jun

DIY kommode til børnetøjet

O Okay “DIY” og “DIY”… Det er måske lige at tage munden for fuld, men så i hvert fald “mal selv” kommode. Jeg har vist været inde på det før, men vi er for at sige det mildt rimelig udfordret, når vi skal købe ting til vores hjem her i Singapore. Det er – uden at fornærme nogen – en noget anderledes stil… Og vi ender derfor ofte i IKEA – hvilket i øvrigt også har noget at gøre med, at priserne er ekstra høje herude.

Og jeg endte da også i IKEA, da vi skulle have en kommode til Avas ting. Oprindeligt havde vi tænkt, at hendes ting da bare kunne ligge i en af vores skuffer – hendes tøj er jo så småt. Men allerede nu kan vi godt se, at det ikke går. Samtidig er jeg heller ikke for glad for, at få for meget IKEA ind, for det kan hurtigt blive lidt for upersonligt, og jeg ville derfor allerhelst have fundet en fin secondhand kommode. Men det har jeg ikke haft held med herude.

Så summa summarum; jeg købte nedenstående kommode i ubehandlet træ. (I kan finde den her til 749,-) Tanken er så, at den skal gøres personlig med maling og nye greb. Og selvom jeg har prædiket flere gange, at jeg ikke den store fan af lyserødt babytøj, så har jeg det helt anderledes med møbler. Min kæreste er desværre ikke enig, så tror der skal lidt overtalelse til. Under alle omstændigheder har jeg fundet det flotteste maling! Det er fra britiske Annie Sloan, der laver såkaldte “chalk paint” (kridt maling?), som ikke er skadelige at bruge og som derudover er nemme at blande, mørkne og lysne.

Projektet går først igang, når jeg er tilbage fra vores sommerferie i juli måned, men til den tid håber jeg, at jeg kan få overtalt Rasmus til lidt lyserødt – se fx farven “Scandinavian pink” nedenfor. Ellers må alternativet blive “Paris grey“, “French linen” eller “Duck egg blue“. Jeg overvejer endda at bruge nogle af hendes mørkere vokse ovenpå, for at få et lidt “hårdere” look – se fx denne tutorial med Annie herself – hun virker ret skøn og über britisk:

Annie Sloan maling forhandles forskellige steder i Danmark – se liste her

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 16.46.23

IMG_3595

Stine
No Comments

Leave a reply