Featured Posts

To top
30 maj

New crush: STUDIO MINI

Sponsoreret indlæg //

D

Da jeg blev gravid blev det hurtigt klart, hvor meget jeg ikke vidste eller kendte til denne baby-børne verden, og det var sådan set også ud fra denne ”åbenbaring”, at jeg startede bloggen op, da jeg forestillede mig, at rigtig mange befinder sig i den situation. Til dagligt finder jeg meget af min inspiration på Pinterest og Instagram, men jeg kan også se, at vi mødre tenderer til at have (eller at få?) meget den samme smag – fx er der flere af jer, som også har Sebra-sengen, en Leander gynge, Camcam sengetøj etc. Det er der jo intet galt med, men jeg synes nogle gange, at jeg må lede ekstra for at finde noget originalt.

For nyligt blev jeg gjort opmærksom på børne-interiørbutikken, STUDIO MINI, og jeg er så glad for den opdagelse, da dens sammensætning netop både er originalt, praktisk og æstetisk. Jeg kendte faktisk kun ét enkelt af STUDIO MINIs mærker, men har allerede tilføjet en del til min ønskeliste. Fx er jeg helt solgt til ”Nofreds” Mouse borde og stole (se HER), alle borde og stole fra ”Small Design” (se HER), ”Bien Fait” tapeter (se HER) og gulvtæpperne fra Pilepoil (se HER). Og så er jeg ret vild med historien bag webshoppen, hvor Louise, som ejer STUDIO MINI, kom hjem efter en del år i USA med sin mand og to små børn og havde svært ved at finde unikke designmøbler til sine børns værelser. Det tror jeg, at mange kan nikke genkendende til?

Jeg synes, at designet generelt er mindre “pussenusset” og mere stramt, skandinavisk og cool end andre webshops, og så er jeg desuden ret vild med de forskellige møblers farvesammensætning, de gode materialer og legende silhuetter.

Der er møbler og interiør i flere prisklasser, og jeg kan helt klart anbefale at besøge deres webshop for at få mere inspiration. Se også STUDIO MINIs instagram HER.

Nedenfor har jeg samlet mine personlige favoritter og som der står øverst er indlægget lavet i samarbejde med STUDIO MINI, men ord og holdninger er helt mine egne.

4.CIRCLE1

Small Design Circle Table – 431 € – fås HER

 

krethaus-oriente-collection-crib.position-2-.web_

Krethaus Oriente Crib – 599 € – fås HER

4.CUBE-bench

Small Design Cube Bench (her brugt som bord) – 159 € – fås HER

Oskar

Perludi Oskar at Work Table and Bench – 423 € – fås HER

09a-resized

Branka Blasius Bureau Module 1 – 152€ – fås HER

oriente-collection.-mini-maxxi-table

Krethaus Mini Maxxi Table – 343€ – fås HER

Stine
2 Comments
  • Alexandra

    Det var lige hvad jeg manglede 🙂 De har virkelig mange lækre varer!
    Vi venter også vores første barn (lille dreng!) til august, og føler simpelthen også at alle børneværelser, børnetøj osv er ens! Det bliver lidt for sørgeligt og pussenusset til min verden.

    31. maj 2016 at 17:28 Svar

Leave a reply