Featured Posts

To top
30 maj

MY FAVOURITE (MATERNITY) WEAR

H

Hvis jeg skulle beskrive mit yndlingsoutfit, ville det bestå af et par UTZON læderleggings (der fås INGEN med så god pasform eller kvalitet), en neutral t-shirt og … da daaah: en kimono! Hvis jeg har det på, føler jeg mig altid tilpas og velklædt. Af gode grunde – herunder mave og tropisk klima – er læderbukserne gemt væk for en stund, men kimonoen er stadig guld værd. Og jeg er kun blevet ekstra glad for mine kimonoer, efter jeg er blevet gravid. Dels er de dejligt løse og luftige, nemme at style med både bukser, nederdele og kjoler og sidst men ikke mindst i denne graviditetssammenhæng, så dækker de min ikke-eksisterende talje. Og nå ja ikke uvæsentligt; så er de pæne! Topbilledet er fx fra i går aftes, hvor jeg havde en af mine yndlingskimonoer fra danske Tales of Rebels – desværre forhandles de ikke online (ihvertfald ikke hvad jeg ved af), men du kan finde dem hos Pour Quoi på Østerbro.

Jeg er for nyligt stødt på det danske brand, Sissel Edelbo, som laver nogle rigtig fine upcycled kimonoer med cool print. De laves i forskellige modeller og længder, men personligt er jeg mest til de lange varianter – især nedenstående med blåt print, wow den ville være fin til et par (graviditets) jeans!

Læs mere om Sissel Edelbo og se flere af deres design her.

collage

collage

 

 

Stine
No Comments

Leave a reply