Featured Posts

To top
23 maj

Plisserede nederdele (til gravide)

D

Der er ingen tvivl om, at det er Guccisom har tilbageført trenden med de plisserede skørter, og personligt er jeg helt med på den bølge. Jeg synes, at de er ultra feminine og cool både til bare ben eller med en chunky sweater udover et par strømpebukser. For at det ikke skal blive for granny-chic er jeg mest til dem, der larmer lidt – enten i en klar farve eller iform af metallisk shine.

Forleden da jeg var i H&M fandt jeg ovenstående sølv/hvid variant, og elskede den måde, den rammede maven ind på – så ja, der er debut for min mave på bloggen! Og nej, den er ikke fra maternity afdelingen eller med elastik i taljen, desværre. Men jeg købte den alligevel, for jeg sætter den højt i “taljen”, lukker den med en hårelastik (kender I dét trick?) og tager blusen ud over.

Jeg har aldrig shoppet så lidt til mig selv, som siden jeg blev gravid. Dels fordi jeg ikke kan passe det tøj, jeg synes er pænt, men også fordi jeg ikke vil bruge penge på tøj, som jeg kun kan bruge i et halvt år. (At mit tøjbudget så bare går til min datters garderobe, er en anden sag ;0) Derfor har jeg også købt nederdelen i min almindelige størrelse i håb og motivation om, at jeg kan passe den bagefter.

Jeg er jo lidt heldig, hvad angår tøjet, fordi jeg bor herude i den tropiske jungle, og derfor bare kan kaste en løs kjole over hovedet, men da vi snart skal til Danmark i et par uger har jeg været i H&M og købe to par lange maternitybukser – and thats it. Jeg tror, at jeg ville have det anderledes, hvis vi boede i Danmark, hvor man jo er nødt til lidt flere lag.

Hvordan har I klaret garderobe-situationen under jeres graviditet? Del meget gerne gode råd 🙂

topshop lyserød

Lyserød fra Topshop 499,- HER

lyseblå zalando

Lyseblå fra Roberta Collina 2.094,- HER

lyserrød

Lyserød nederdel fra ASOS 380,- HER

63040410_43_D1

Grøn fra Mango 499,- HER

hmprod

Guld og blonder fra H&M 349,- HER

63023041_78

Vinrød fra Mango 399,- HER

 

 

 

 

 

Stine
6 Comments
 • Sascha

  Sikke en fin mave du har 🙂

  Jeg har skrevet det tidligere mener jeg. Men jeg købte maternity bukser og leggins i H&M. De koster jo heldigvis ingenting.

  Og ellers brugte jeg bare mit normale tøj. T-shirts og kjoler med lidt stræk kunne jeg passe i hele min graviditet.
  Men min mave var heller ikke så stor, så det kommer nok lidt an på personen.

  24. maj 2016 at 17:01 Svar
 • Stine

  WAUW!!! Du er virkelig chic gravid. Hepper på flere outfit-billeder 🙂
  Virkelig skøn blog.

  25. maj 2016 at 21:44 Svar
 • Betina

  Jeg er i første trimester (7 uger så stadig pænt nyt), og har allerede kæmpe kvaler. Jeg har altid haft en stor barm, men den er så bare blevet endnu større nu. Hej nye bh´er!
  Mht jeans så findes mine yndlings heldigvis i en maternity version hos Topshop, så dem skal jeg nok have købt et par af.
  Ellers har jeg opdaget Monki og deres fantastiske udvalg af cool, men løse kjoler til ingen penge. Har købt 4 forskellige og kom af med 1000 kr. Og de kan også bruges når jeg bliver endnu større og når baby engang er ude. Men jeg tror heller ikke at mit tøjbudget kommer til at blive særlig stort undervejs. 🙂

  30. maj 2016 at 14:19 Svar

Leave a reply