Featured Posts

To top
21 maj

Want: JOSEFINA pusletaske

F

Forleden sås jeg med min nye veninde, Alexandra, her i Singapore. Hun har næsten lige fået en lille søn – den sødeste lille fyr. Men udover at beundre lille Finn, var jeg også meget betaget af hendes pusletaske. Alexandra fortalte, at den er fra det franske mærke, Josefina, og at hun var vildt glad for den. Dels fordi den var meget praktisk, pæn i designet og neutral nok til at hendes mand også synes, at den var cool at sporte. Derudover havde hun fået customized sin taske med sine initialer – så fint og personligt.

Jeg slog derfor Josefina op, da jeg kom hjem. Det viser sig, at Josefina er startet af to cool piger fra henholdvis New York og Paris. Begge har en passion for mode, og da den ene af pigerne fik sit første barn, var hun tvunget til at vælge mellem komfort og æstetik, da hun skulle vælge pusletaske – hmm, har man hørt det før? Derfra kom idéen til Josefina!

Tasken er lavet i én model, som fås i to forskellige størrelser og man kan vælge mellem tre forskellige farver. Alle taskerne er håndlavet i Spanien af det lækreste, bløde læder og kan – som Alexandra også havde fået gjort – customizes med ens initialer. En af de smarte ting ved tasken er, at den er tænk som en almindelig taske, men at der inde i hver taske er en udtagelig taske i filt, der inddeler tasken i rum, og som kan tages ud og vaskes. Derudover kan stropperne på tasken klikkes på barnevognen – og som i øvrigt er i pænt neutralt hardware.

Jeg synes virkelig, at denne taske er cool! Praktisk, pæn og neutral. Prisen er i den høje endnu, men da jeg kunne se, hvor meget den blev brugt hos Alexandra og co., og hvor nemt den gjorde tingene, synes jeg at det egt. er en ok pris.

Se mere om Josefina HER

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 08.47.12 Skærmbillede 2016-05-21 kl. 08.41.10 Skærmbillede 2016-05-21 kl. 08.44.21 Skærmbillede 2016-05-21 kl. 08.44.41

Alle billeder er fra Josefina.fr 

Stine
2 Comments
 • Iben

  Tusind tak for at have spottet denne Stine. Jeg synes den er SÅ skøn og har ledt og ledt – men syntes enten at dem der findes er for dårlig kvalitet, har for få rum, er upraktiske fordi man ikke kan tørre dem af indvendigt – eller er nogen min mand ikke vil gå med. Ved vi vil have en grå barnevogn så den grå taske er fantastisk.
  Tak for virkelig god blog. Ville ønske du skrev endnu oftere ?

  9. juni 2016 at 5:24 Svar
 • Iben

  Et enkelt spørgsmål… Hvor stor en pusletaske har man brug for? Medium eller large?

  9. juni 2016 at 5:31 Svar

Leave a reply