Featured Posts

To top
19 maj

Højstol til baby

Sponsoreret indlæg //

V

Vi har fået styr på endnu én af de “store” ting – seng og vugge har vi købt og det samme med barnevogn – nemlig en højstol til Ava. Som med alt andet kigger jeg især på designet, og dermed om det er noget, der passer ind i vores hjem. Og selvfølgelig også praktikken, og den skal dermed være god, sikker og kunne bruges allerede fra helt lille.

Jeg havde derfor indsnævret feltet til tre modeller, og vi kiggede derfor nærmere på en klassisk Tripp Trapp stol, en Nomi og en Steps-stol. Egentlig havde jeg altid forestillet mig, at vi skulle have en Tripp Trapp stol, fordi jeg havde selv en som barn, og var SÅ glad for den. Min søster og jeg havde hver vores, og de var begge fuldstændig dækket med klistermærker fra havregrynspakkerne – not pretty, men vi elskede dem! Jeg kan faktisk huske den dag, vi solgte dem videre, (og mange mange rengøringstimer for min mor for at få klistermærkerne af) og jeg kan huske, at både min søster og jeg var vildt kede af, at vi ikke længere skulle sidde på dem. Jeg er vild med designet, som jo er det samme som altid, og alle de nye fine farver, som de er kommet i. Derudover er de jo også blevet meget mere hightech og smarte, end da vi var små, og man kan nu bruge dem helt fra spæd, da de har en fin baby-stol, som man kan sætte på stolen. Det eneste, der gjorde, at vi ikke valgte denne, er at der er så mange, der har den.

Min veninde har haft en Nomi stol til sin datter, og har været og er meget glad for den. Og den har også den smarte funktion, at baby fra start af kan ligge i en lækker babystol, så det er i øjenhøjde ved bordet. Det eneste, jeg ikke bryder mig så meget om ved denne, er designet, da den er lidt for “ergonomisk” i sit udtryk til min smag.

Valget er derfor faldet på Steps stolen. Jeg er helt vild med det meget lette, enkle og nordiske udtryk – vi har valgt den i lyst træ, da det passer bedst, men den mørke variation er også fin. Jeg elsker at den vokser med barnet – ligesom de to andre – og at man dermed kan bruge den helt fra start. Udover at den efter min mening har det pæneste design, så blev vi også overbevist fordi “baby-stolen” kan tages af og bruges som en bouncer på gulvet. Den feature er jeg helt vild med og tror det er noget, vi vil bruge rigtig meget.

I øvrigt har jeg været glad for at læse denne artikelda den gennemgår, hvad babys ryg kan klare og hvornår i forhold til de forskellige produkter – såsom autostol, bæresele, klapvogn, højstol etc.

MAIN_StokkeSteps-Bouncer_03_20375 MAIN_StokkeSteps-Bouncer_05_20378

Det fleste af vores køb bliver shippet fra Danmark midt i juli, så jeg glæder mig til at kunne vise det hele in action.

Hvad er jeres erfaringer med stole, som vokser med barnet?

Indlægget er lavet i samarbejde med Stokke, men ordene afspejler alene min holdning til produktet.

Billederne er fra Stokke.com

Stine
4 Comments
 • Sascha

  Jeg har præcis denne, også i lyst træ, og er mega glad for den.
  Den er pæn, passer perfekt til mine eames stole, min søn sidder rigtig godt i den og så er den dejlig nem at rengøre – win!

  Jeg havde ikke bouncer delen og det fortrød jeg lidt, så godt at i har taget den med også.

  Jeg tror at du bliver super glad for den

  19. maj 2016 at 16:20 Svar
 • Liv

  Den er virkelig pæn! Kan godt forstå jeres valg 🙂
  Dejligt for dig og sejt gået at du allerede får sponsoreret fine ting. Husk at gøre opmærksom på det øverst i indlægget: http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Vejledning/Vejledning-til-markedsfoeringsloven/Skjult-reklame-og-bloggere/Bloggere-og-skjult-reklame

  21. maj 2016 at 14:49 Svar

Leave a reply