Featured Posts

To top
17 maj

Joseline Copenhagen

K

Kender I Joseline Copenhagen? Det er efter min mening SÅ smart! Idéen til konceptet udsprang af, at Line og Josephine, som ejer Joseline, havde hørt deres veninder bekymre sig om alt det dyre babyudstyr, som man skal have, når en lille ny kommer til, men som man jo ofte kun bruger i en meget kort periode. De tænkte derfor, at der manglede en serviceplatform, som kunne facilitere produkterne mellem mødre. Hos Joseline Copenhagen kan man altså både leje, sælge og købe brugt babyudstyr. De har både en webshop og fysisk butik på Østerbro, og jeg skal helt klart ned og se, hvad de har, når vi er i Danmark næste gang. For min kæreste og jeg er det jo også genialt, når vi fx skal hjem til jul, at vi måske kan nøjes med at leje en flyverdragt eller lignende til den lille istedet for at købe, da vi jo kun skal bruge den i et par uger.

Læs mere om Joseline Copenhagen her

Hvad tænker I om sådan et koncept, er det noget I ville kunne bruge?

Stine
No Comments

Leave a reply