Featured Posts

To top
16 maj

Kage til mødregruppen, barnedåben eller bare…

D

Der er mange gode grunde til, at jeg elsker Charity Bakery. The obvious: det er kage! Og det er seriøst lækker, velsmagende kager med ordentlige råvarer. Derudover er det kage med god samvittighed, da 20 kr. går til en valgfri velgørenhedsorganisation, og så bringer de sørme kagen ud til dig – i Københavnsområdet. Og endelig var min kæreste med til at starte det op, men det kan man ikke smage på kagerne, for han er (heldigvis) ikke kokken.

Jeg kan jo af gode grunde ikke bruge Charity Bakery mens jeg er herude, men jeg har altid tænkt, at det var et smart koncept, hvis man fx skulle have mødregruppen over og gerne ville have både lækker og nem kage. Eller til en barnedåb eller babyshower. Eller… Bare hvis man har lyst til kage! ;o)

Mine favoritter er: Hindbærkagen og Chokoladekagen. Har endnu ikke smagt “Pigernes kage“, som jo faktisk kombinerer mine to favoritter, men har hørt, at den også er for vildt god!

I kan bestille hos Charity Bakery HER.

*** Foto er fra Broste Copenhagens instagram 

Stine
3 Comments
 • Kathrine

  Er det økologisk eller hvad er gode råvarer?

  17. maj 2016 at 10:22 Svar
 • Kathrine

  Syntes bare konceptet går lidt af når man ikke sørger for at holde sin egen produktion “ren”, men donerer til velgørenhed.

  Velgørenhed i mine øjne er i højere grad at holde hele forsyningskæden så bæredygtig som muligt og det virker ikke på deres hjemmeside som om der er taget stilling hverken bæredygtighed eller økologi i egenproduktionen eller råvarerne.

  19. maj 2016 at 7:24 Svar

Leave a reply