Featured Posts

To top
11 maj

Graviditetsfoto

H

Hvis der er noget, der kan få mine hår til at rejse sig, så er det overstylede, unaturlige professionelle billeder ved særlige anledninger – fx bryllupsfoto, graviditetsfoto, babyfotos etc. Sådan nogle billeder hvor babyen fx ligger på et dyreskind med perlemorskæde om halsen og Charleston-agtig hovedpynt. Eller graviditetsfotos som er helt overdrevet romantiske. Smag er jo meget forskelligt, men jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville have taget sådan et billede. Men mens jeg var i Danmark talte jeg med en af mine veninder – som har samme smag, som jeg – og hun fortalte, at hun faktisk var lidt ærgerlig over, at hun ikke havde fået foreviget øjeblikket med et fint foto. Efterfølgende har jeg hørt flere nævne det, og det fik mig til at overveje om jeg/vi også skulle gøre det. Jeg gik derfor på Pinterest for at finde inspiration, og jeg må medgive, at jeg faktisk synes, at der er nogle fine ind i mellem. Fælles for den stil, jeg kan lide, er, at det er sort/hvid og i kraftigt modlys eller med markante skygger. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan jeg har det med nøgenhed på billederne. Jeg synes billederne hvor kvinderne er nøgne er super flotte, men er ikke sikker på, at jeg vil føle mig tilpas med det. Så måske bare en stram kjole, så man kan se mavsen. Min udfordring i alt det her er, at jeg er i Asien, hvor der – mildest talt – er en noget anden holdning til æstetik, og jeg frygter lidt, at hvis jeg bookede tid, ville jeg blive placeret foran en blæser, stylet i farverig silke og med en orkidé bag øret. Det er naturligvis sat på spidsen, for hvis man kommer med et moodboard og en stil, kan det selvfølgelig følges. Men ja, jeg er lidt (igen-igen) på udebane her.

Fik nogen af jer taget billeder under jeres graviditet – og har I måske en god fotograf, I kan anbefale? Eller tog I dem måske selv?

collage2 collage1

Alle billederne er fra Pinterest

Stine
No Comments

Leave a reply