Featured Posts

To top
11 maj

Finest(e) strik

S

Så ærgrer jeg mig igen over, at jeg ikke kan strikke…! Jeg er netop stødt på det fine koncept Finest, der på samme måde som dette mærke sælger baby-strikkeopskrifter. Jeg er helt vild med deres hyggelige univers, og ville gerne eje alle deres små fine ting, men jeg er som sagt begrænset, da jeg ikke kan strikke. Min mormor har allerede strikket mig det fineste lille tæppe og to cardigans, og min venindes meget søde mor sendte mig nedenstående billede af et tæppe, hun var ved at strikke til heldige lille Ava, så vi går ikke ned på hjemmestrik. Men nøj hvor er det bare fint. Nu mangler man bare en strikke-service, hvor man kunne sende opskrifter til, og så kunne de strikke det, eller en smart app, der (hurtigt) kunne lære én at strikke? Findes det, mon? Jeg kunne godt forestille mig, at det ville være rimelig meditativt…

Se flere fine ting fra Finest her.

IMG_2465

Stine
3 Comments
 • Louise

  Youtube og paapinden.dk lærte mig at strikke da jeg var gravid. Og det gik faktisk stærkere end jeg havde turde håbe på.
  Der er så mange pædagogiske videoer, som man kan se igen og igen indtil man forstår hvad der skal gøres.
  Jeg fik producerer en del til vores Ava. Meget har hun ikke brugt, men det er hyggelige minder!
  Jeg kan anbefale at kigge på opskrifter fra Little Ediths Knit og Knitting For Olive. De er mega pædagogiske.
  Af youtube kanaler: Paapinden og Lene Randorff.
  You can do it ;)!
  //L

  11. maj 2016 at 2:24 Svar
 • Anne

  Tusind tak for de søde ord. Vi forsøger faktisk at gøre opskrifterne begyndervenlige, og mange har givet sig i kast.
  Og ja på nettet er der masser af tutorials. Også garnstudio.com.
  Derudover er der Facebook grupper hvor man ken efterlyse strikkedamer. Send endelig mail hvis du vil have flere tips eller gruppenavne ?

  11. maj 2016 at 17:41 Svar

Leave a reply