Featured Posts

To top
10 maj

I want: BKR bottles

H

Har I set, at man nu kan få de fine, fine vandflasker fra amerikanske BKR i Danmark? Da jeg første gang hørte om dem, var jeg solgt. Idéen og produktet er meget simpelt og enkelt, men det er netop dét, jeg er så vild med: en vandflaske i glas med et pænt silicone “hylster”.

Og hvorfor synes jeg, at den er så smart, for er det ikke bare en vandflaske? Jo, det er bare en vandflaske, og så adskiller den sig alligevel fra mængden. Først og fremmest fordi den er af glas, som dels gør, at den er genbrugelig, da den kan vaskes i opvaskemaskinen. Fordi den er genbrugelig kan den også være med til at reducere dit forbrug af plastiskflasker, hvilket jo er godt for miljøet. Siliconen er både funktionel og æstetisk, da det gør, at den ikke klirrer eller går i stykker i tasken, og som også gør den enkelt og super pæn at se på.

Jeg skal helt sikkert have mig sådan én til tasken og barnevognens cupholder – især aktuel her i Singapore, hvor man altid skal sørge for at have vand med i varmen.

De kan lige nu fås hos Holly Golightly – min favorit er denne i 500 ml i farven “Pout”. Eller du kan forudbestille dem hos Barnholdts.

Hvad synes I om flaskerne?

FullSizeRender FullSizeRender[1] FullSizeRender[2] FullSizeRender[3]

Billederne er fra MyBkr’s instagram 

Stine
2 Comments
  • Katrine

    De er simpelthen så fine! Øv portoen koster 90 kr. 🙁

    13. maj 2016 at 7:24 Svar

Leave a reply