Featured Posts

To top
28 apr

En kreativ idé – mest til københavnerne

D

Da jeg var i Danmark, besøgte jeg min veninde, Julie, som fik sin søn Alfred på samme tid, som jeg flyttede til Singapore – tal lige om dårlig timing. Jeg er så ærgerlig over, at jeg ikke kan være helt tæt på sidelinjen hos mine veninder, som begynder at få børn – og vice versa med vores egen datter. Men sådan er det, og mon ikke vi får det indhentet på en eller anden måde.

Nå men tilbage til Julie og Alfred – eller i hvert fald til hans fod. For Julie havde lavet den fineste lille flise med print af Alfreds fod, og jeg synes virkelig, at det er et rigtig fint alternativ til de lidt 90er agtige gipsafstøbninger eller hvad der ellers findes af sådan nogle påfund. Steddet hedder Creative Space og jeg har selv været der et par gange, mens jeg boede i Danmark, da der er vildt hyggeligt.

Idéen med stedet er simpel: Du vælger et stykke keramik og medarbejderne fortæller om farvevalg og giver gode tips. Du maler og så glaserer og brænder de, hvorefter du kan hente dine ting en uge senere. Jeg tænker, at det kunne være en hyggelig ting at gøre sammen med et par andre mødre, og så er det jo en sød ting at have som gave til bedsteforældrene – eller hvem der nu ellers kunne være interesseret i et aftryk af et af dine børns lemmer 🙂

Creative Space ligger på Østerbro og Frederiksberg, og så vidt jeg husker kan man bare droppe forbi.

Stine
No Comments

Leave a reply