Featured Posts

To top
27 apr

Searching for a baby nest

L

Lang tid før jeg blev gravid, så jeg de såkaldte “baby nests” på instagram og tænkte, at de virkelig var hyggelige, og jeg kunne rigtig godt lide tanken om, at babyen ligger lidt klemt og trygt i den store babyseng. Og jeg tænker også, at den vil være praktisk, da den kan ligge i dobbeltsengen om natten, så det er nemmere at amme og sikre, at man ikke ruller hen over hende. (Det har jeg i øvrigt hørt fra alle forældre, at det er noget, man frygter, men som man ikke kommer til.)

Jeg ønsker mig derfor en hyggelig baby nest – eller babyrede, som de hedder på dansk – men jeg synes ikke, at jeg har fundet den perfekte endnu. Den skal være enkel, lys, gerne grålig eller hvid. I dag på instagram stødte jeg på det fine danske mærke Little Day, som jeg synes har nogle fine bud. Ovenstående hvide og grå er derfra. Jeg har ikke undersøgt, om de laver efter ønsker, for det kunne jo også en mulighed. Ellers har jeg kigget på Trendsales og diverse online børnebutikker men uden held, så hvis der er nogen, der har erfaringer med, hvilke der er gode, hvad man skal lægge vægt på eller kender nogen, som syer efter ønske, vil jeg meget gerne høre det 🙂

Stine
2 Comments
  • Malene

    Min kusine laver de flotteste reder, og hun laver dem ligesom, man vil have dem. Du kan se mere her http://alfiesfodspor.dk og på instagram https://www.instagram.com/alfiesfodspor/?hl=da
    Jeg har netop fået syet en til min venindes 4 dage gamle datter, og de er allerede så glade for den.

    1. maj 2016 at 17:52 Svar

Leave a reply