Featured Posts

To top
26 apr

Balm til maven

E

Et emne som mange gravide cirkler omkring er strækmærker. Jeg har det sådan, at jeg ikke er panisk angst for at få strækmærker, men hvis jeg kan undgå dem, vil jeg selvfølgelig gøre noget for det. Jeg kan heller ikke finde rundt i, om strækmærker er genetisk og/eller hormonelt styret eller om du kan gøre noget med “smørrelse”. Min tidligere kollega fortalte mig, at hun ved sin første graviditet smurte sin mave og ikke fik strækmærker, men at hun ikke gjorde noget ved sin nr. to og fik strækmærker. Det var historie var nok til mig, så jeg smører dagligt mit udvidet maveskind med forskellige produkter, og tager “smørrelse indefra” i form af omega kapsler.

Den luksuriøse

Min absolutte favorit er bodylotionen fra Gaelle Organic. Før jeg blev gravid brugte jeg den på skinnebenene og albuer, som er steder der hos mig kræver lidt mere moist, da cremen er meget olieret. Nu bruger jeg den på maven, lænd og lår, og jeg gruer for den dag, den er brugt op, for den er ikke sådan lige at få fat i herude i Singapore.

Fås online HER

Den populære

En anden favorit er Rudolph Cares bodybalm. Der er faktisk flere af hendes produkter, jeg ikke kan tåle – primært dem til ansigtet – men bodybalmen, deodoranten og solcremerne er jeg storforbruger af. Glæder mig til, at jeg kan få mulighed for at prøve hendes nye shampooer, som har fået rigtig fine anmeldelser.

Fås online HER

Den budgetvenlige

Den sidste er en budgetvenlig en af slagsen (og hurra for det!). Jeg købte den på apoteket i Danmark, og jeg bruger den både alene eller til at blande i en almindelig bodylotion. Her er virkelig value for money, og jeg skal have købt et par mere, når jeg skal til Danmark til sommer.

Del endelig, hvis I har nogle “mirakelprodukter” 🙂

 

Stine
4 Comments
 • Sascha

  Jeg brugte Matas mavecreme. Den var dejlig til mit kløende maveskind.

  Jeg fik 0 strækmærker, men jeg tror at det er generisk. Min mor fik heller ingen strækmærker ved nogle af sine graviditeter 🙂

  Men uagtet strækmærker, havde mit maveskind helt sikkert brug for ekstra pleje

  26. april 2016 at 13:06 Svar
 • Mette

  Nu er det flere år siden at jeg var gravid og udvalget af lækre cremer var vist noget mindre. Jeg brugte en olie fra weleda og undgik også strækmærker. Og så føltes det også rart at bruge et eller andet, når maveskindet føles helt udspilet til sidst.

  1. maj 2016 at 8:14 Svar

Leave a reply