Featured Posts

To top
25 apr

Alternative pusletasker

J

Jeg vil ikke have en traditionel pusletaske. Og ja, det er måske et lidt mærkeligt udgangspunkt og ja, det kan sagtens være, at det er endnu et af de punkter, hvor jeg ændrer mening, når jeg “bliver klogere”, men umiddelbart tror jeg ikke, jeg ændrer mening her. For jeg har det med pusletasker, som jeg har det med tøj til gravide: her kunne man lave fed business, for udvalget er virkelig dårligt. Mere om det med ventetøj senere; nu pusletasker. Jeg har faktisk endnu ikke fundet en “rigtig” pusletaske, hvor jeg tænkte, “ej, dén er pæn”, og udvalget er faktisk virkelig stort, men de er bare alle ikke særlig kønne. Og når vi er ved “galden”, så er jeg heller ikke overbevist om, at det nødvendigvis er smart, at man kan “rulle hele tasken ud”. Jeg vil derfor hellere have en rummelig pæn taske, og så have pusleunderlag med – igen: mere om det senere.

Jeg har faktisk allerede købt vores “pusletaske”, og det gjorde jeg, da jeg var på Bali. Idéen fik jeg fra min veninde, Annette, som I snart kan møde her på bloggen, og det er endt med ovenstående pythontaske. Skulderstropperne passer perfekt til at kunne hænge på Stokke-vognen, den har indvendige rum og så er den stor og rummelig. Og ja, måske jeg bliver klogere, men jeg tror nu, at den vil være det rigtige for os.

Nedenfor har jeg fundet tre alternative pusletasker, som jeg personligt gerne ville svinger over armen, og kom endelig med jeres gode råd, hvis I fx er uenige og har fundet den fedeste pusletaske – det er jo med at lade de gode råd gå videre 🙂

Blå læder tote fra Whistles – fås HER // Wax tote fra Merci – fås HER // Tote fra By Malene Birger  – fås HER

collage

Stine
19 Comments
 • Sascha

  Min søn er 14 måneder og jeg har aldrig haft en ‘rigtig’ pusletaske og jeg har bestemt ikke savnet det.

  Jeg har en LV Neverfull GM som jeg bruger hvis vi skal have mange ting med. Den rummer alt og så har jeg bare købt nogle pouch’es i H&M til at udgøre de ‘praktiske rum’ som pusletasker reklamerer med

  Hvis jeg bare skal gå en tur med barnevognen har jeg en Marc by Marc Jacobs taske hvor remmen passer over styret på min barnevogn, som kan rumme det mest nødvendige til barnet.

  Jeg er lykkelig for at jeg ikke har brugt 1000,- på en grim nylonsag 🙂

  25. april 2016 at 13:09 Svar
 • Nina

  Fedt med alternativer! Jeg er helt enig med dig her. Endte med at købe en Lala Berlin taske med masser af plads. Det andet kunne jeg heller ikke forene mig med, og det går ganske fint her på 6. uge. Vi prøvede et par dage med den pusletaske der fulgte med Stokke barnevognen, men det var slet ikke mig.

  25. april 2016 at 14:08 Svar
   • Nina

    Yes det er den her: http://www.lalaberlin.com/big-bag-muriel-black.html
    Hvis jeg bare skal en hurtig tur på cafe har jeg egentlig bare en 30×30 cm pung fra Day (Gwenith) med i min Céline taske. Det er en Phantom Luggage og kan derfor have mine egne nødvendigheder, mini puslepung (et ekstra sæt tøj, 3 bleer, bleposer og vådservietter) og lidt store stofbleer løst i tasken. Fungerer helt fint.

    28. april 2016 at 13:41 Svar
 • Julie

  Er fuldstændig enig med dig – det er ikke ligefrem skønheden der trykker de fleste “rigtige” pusletasker man kan købe herhjemme. Jeg har (siden før jeg blev gravid) vidst hvilke pusletaske jeg skulle have 😀 Og nu har jeg endelig købt den! Det er denne: https://www.lily-jade.com/designer-diaper-bags-p/m1-black.htm fra det amerikanske mærke Lily Jade. Den er i den blødeste læder og er, i følge mig, den flotteste pusletaske der findes! Den kan både bruges som cross-body, over-shoulder og som rygsæk, hvilket er vildt praktisk, så man har begge arme fri: http://torispelling.com/wp-content/uploads/2014/11/LilyJadeweb-1.jpg

  Nu venter jeg bare på den lille bebs melder sin ankomst, så jeg kan få den brugt 🙂

  26. april 2016 at 8:33 Svar
 • Nina J.

  Hej Stine, tillykke med graviditeten! Jeg havde det præcis ligesom dig; hold op hvor var der mange grimme tasker, der fulgte til diverse barne- og klapvogne. Jeg overvejede også flere forskellige “almindelige” tasker, men endte med den her:
  http://luksusbaby.dk/shop/ida-ising-blackbird-1393p.html?gclid=Cj0KEQjwo_y4BRD0nMnfoqqnxtEBEiQAWdA12wpK4018AOsLSpMgIgY45pof6V0sc412ZQNzwbE5brQaAq3A8P8HAQ
  Ja, den er ikke smuk som sådan, men jeg kan godt lide, at den er unisex (det sætter min mand også rimelig meget pris på), og vi er ikke øm om den. Derudover kan det hele vaskes, hvilket også har været ok handy 😉
  Bottom line: Det handler om smag og behag (og en lille smule praktik), men jeg er sikker på, du bliver glad for den taske, du har valgt.
  Kh Nina

  26. april 2016 at 9:40 Svar
   • Nina J.

    Haha, det kan jeg godt forestille mig 🙂 Dog vil jeg mene, at der også i et godt stykke tid efter barsel vil være mange lejligheder, især når I rejser en del, hvor din kæreste også kan tage bletjansen. Efter x-antal måneders barsel var jeg i hvert fald ret klar til min mand tog sig af det, når vi var ude 🙂 Glæder mig til at følge det hele herinde.
    Kh Nina

    26. april 2016 at 12:53 Svar
 • Mille

  Jeg havde det faktisk ret meget ligesom dig. Der er så mange grimme pusletasker, men lige når det gælder baby tænker jeg altså bare (pænt, men) praktisk. Også her har jeg lyttet til familie og veninder, og de fleste er faktisk endt ud med pusletasker, efter at have prøvet med en stor taske. Mange af de, havde de der nylon tasker fra DAY eller Birger Christensen. Min søster havde en fx en nylon-taske fra DAY til hendes første tilbage i 2011. Hun venter sig igen, men har denne gang købt sig pusletasken fra Ida Ising, for hun var SÅ træt af, at det hele altid lå helt rodet nede i tasken inkl. pusleunderlag.

  Vi er ligeledes endt ud med den sorte Ida Ising pusletaske. Jeg er ret vild med at at den kan “foldes” sammen, og så har man altid sit eget “pusle-set-up” med på farten. Selv Lasse synes den er pæn. Her er det jo ikke kun mig der bestemmer, selvom det også er mig som går på barsel. Det er ikke verdens flotteste, men den pæneste der er på markedet, synes jeg. Og ja, så koster den jo ikke alverden i den sorte udgave, så skulle den gå i stykker, blive slidt el.lign. går det nok.

  Det er jo en smagssag, og jeg tror egentlig bare man skal prøve sig lidt frem – ligesom med alt andet mht. baby. Måske er en stor taske lige sagen for dig, det kan også være du ender med en “rigtig” pusletaske.

  14. maj 2016 at 14:04 Svar
  • Mille
   14. maj 2016 at 14:05 Svar
 • Gitte Henriksen

  Uh, jeg er selv endt med en Ida Ising, fordi den er pæn, god kvalitet, …. Desværre er jeg ikke altid lige så begejstret for den. Bevares, den er et hit på hotelværelset, så man har et godt overblik over sagerne og ved at når lommerne er fyldt ud, så har man alt med. Det er også lækkert, at underlaget er så tykt, så det faktisk kan bruges som en reel puslepude, når man er ude i flere dage. Men på rastepladser (vi kører TIT til Jylland), caféen, hos veninderne eller andre steder, hvor der blot skal laves et hurtigt ble-skifte, syntes jeg den er lidt bøvlet, for den tager meget plads! Desuden er det nogle gange lidt svært, når man bare lige skal finde en lille neglesaks, vatpind, sut, …, i én af lommerne, det bliver et være roderi, hvis man ikke lige kan folde tasken ud.

  Jeg har so far kun lille Agnethe på seks mdr., men regner stærkt med at skulle have et par børn mere. Derfor er jeg allerede godt i gang med at finde et alternativ til Ida Ising; en taske med et par lommer og så købe et pusleunderlag ved siden af (er lidt lun på underlaget fra SuperCarla; http://super-carla.dk/da/8-pusleunderlag)

  8. juni 2016 at 9:11 Svar

Leave a reply