Featured Posts

To top
21 apr

Hvad skal man købe?

J

Jeg skrev for nyligt om mine fine DIY vaskebleer, og at jeg havde købt 12 stk., så jeg gik ud fra, at jeg havde rigeligt. Efterfølgende fik jeg en sød kommentar fra en læser, som skrev, at jeg roligt kunne købe dobbelt så mange, da de blev brugt med lynets hast. Okay lesson learned.

Jeg blev derfor nysgerrig for at vide, om der var flere, der havde gode råd til, hvad I synes man skal købe og hvor meget? A la hvor mange bodystockings, hvor mange sutter, hvor mange stofbleer etc. – måske også endda hvad man ikke skal købe! Det ville være sjovt at høre jeres erfaringer og ikke mindst MEGET lærerigt for mig.

Håber at høre jeres input 🙂

Stine
12 Comments
 • Nina Schmidt

  Slå om bodyer! Masser til starten. Vi købte 10 hvide fra H&M som manden var lykkelig for. Man er urutineret i starten, hvor det er rart ikke at skulle have ting over babys hoved. Nu er vi i str 56 og til mandens store fortrydelse er antallet af slå om bodyer faldet i skuffen. De er stadig hans favorit. Man har alle planer om at putte dem i det fine tøj, men om natten gider man bare det nemmeste. Marmar laver rigtig lækker newborn tøj, som er så lækkert men samtidig praktisk. Deres slå om heldragter med fødder! Alt med fødder i er altså lækkert!

  21. april 2016 at 11:13 Svar
 • Sandra Robb

  Jeg synes det var rart i starten at have slå om body’er (ca 8 stk), bukser (3-4par) en lille strik cardigan, en køredragt (hvis det er efterårs baby) , stofbleer ( min 25 stk ) så er man fri for at vaske hele tiden ;0) og så havde jeg ellers lidt småting bla. natur børste (god mod forebyggelse af arp). Jeg havde ikke købt Bukser med fødder i, da min søn lå med bøjet ben konstant og ikke kunne få dem tilbage i foden når han strakte dem.. Ellers synes jeg at det var rart at købe lidt løbende man ved ikke hvor stor / lang en baby man får og de vokser hurtigt ud af tingene så jeg supplerede bare hvis jeg lige manglede flere body’er, sokker etc :0) jeg lagde en spille uro (træk op bamse) på maven mens jeg var gravid så min baby kendte melodien og hver gang hvis han var urolig spillede jeg den og han blev helt salig :0)

  22. april 2016 at 18:52 Svar
 • Mette

  Først og fremmest rigtig hjertelig tillykke med graviditeten. Håber at du føler dig tryg selvom du er langt væk hjemmefra.

  Mit bedste råd må være, at lade være med at købe alt for meget på forhånd. Mine tre børn er også født uden for DK og jeg shoppede helt vildt fra danske sider, da jeg frygtede ikke at kunne finde de “rigtige” ting. Men sagen er den at der formodentlig er en verden til forskel ved at have en baby i Singapore i forhold til mange af dine læsere og veninder i Danmark. Det er varmt ude og samtidig koldt med aircondition og de ting der fungerer i Danmark er ikke nødvendigvis det du får brug for.
  Alene sådan noget som stofbleerne. Tænker at hvis I ikke allerede har en Ayi, så får I måske en inden baby melder sin ankomst og så er det med at komme til bundt i vasketøjskurven heller ikke helt det samme, som hvis man står med det hele selv.
  Lidt lige som at jeg ikke mener at den perfekte vogn findes. For nogle er en kæmpe Odder det rigtige valg og for andre er en Bugaboo eller noget helt tredje, det eneste rigtige, det afhænger så meget af hvor man bor, livsstil og sådan.

  Håber at du har en god graviditet. De er sikkert vilde med børn hos jer. Vi bor i Beijing nu (med tre børn) og kineserne er så imødekommende over for dem.

  24. april 2016 at 14:09 Svar
 • Simone Kristoffersen

  Slå-om bodyer er et must, nok en smule tøj i str.50, babyrede og så et svøb fra ergobaby. Svøbet var en kæmpe hjælp i starten den gav vores søn en roliger søvn, trygheden af at være tæt som i livmoderen og mororefleksen var formindsket så den ikke vækkede ham når han var ved at falde i søvn.

  1. maj 2016 at 13:58 Svar

Leave a reply