Featured Posts

To top
20 apr

Legetøj fra Bali

Noget af det allerførste jeg købte til vores datter – og det var faktisk lang tid før, vi vidste, at det blev en pige – var disse to dyr. Jeg købte dem på Bali sammen med min veninde Rikke. De er håndlavede og jeg synes, at de er så mega fine at have stående på et børneværelse.

Rikke er netop begyndt at sælge dem HER, først i en lyserød variant, men hvis efterspørgslen er der, er jeg sikker på, at hun kan importere flere. Elefanten koster 99,- og giraffen koster 129,-. Alle er unikke, da de er håndlavede af genbrugsstof.

Derudover købte jeg også toilettasken, som jeg forestiller mig, vil være genial at have med i pusletasken, da den har plastik om sig, og den kan faktisk også købes her.

Stine
1 Comment
  • Laura

    Ej hvor er det cute! <3

    22. april 2016 at 17:51 Svar

Leave a reply