Featured Posts

To top
19 apr

Et brand jeg ka’ li’: NUMERO 74

H

Her i Singapore er der liiidt langt mellem snapsene, når det gælder fine børnebutikker, men der er selvfølgelig et par stykker. En af mine favoritter er butikken Cuckoo, som ligger i området Dempsey Hill. De forhandler faktisk flere danske varer (til absurde overpriser), men også andre lækre mærker – heriblandt den nye favorit: Numero 74. Jeg er vild med stort set alt fra det brand, men jeg har især set mig varm på puslebetrækket i mørkegrå, futonen i dusty pink og sengehimlen i neutral eller grå.

Futonen skal vi helt sikkert have os, da alle gulve i Singapore er lavet af marmor og det er jo selvsagt et meget hårdt og koldt underlag.

Nedenfor kan I se mine ønsker fra Numero 74, som jeg ind til videre kun har kunne finde hos Lirumlarumleg.dk i Danmark – kender I andre forhandlere?

OPDATERING:

Min søde veninde, Birgitte, gjorde mig lige opmærksom på siden Smallablesom har et endnu større udvalg af Numerp 74 – også tøj! Tak, Birgermus, der gjorde du lige ønskelisten om muligt endnu længere :-*

collage

 

Stine
1 Comment

Leave a reply