Featured Posts

To top
30 mar

Beautiful mummy swimsuits

O Okay, okay måske lyder det ikke som det mest flatterende med mummy swimsuits, men det er netop det, som dette indlæg handler om – fede badedragter til mødre (med eller uden mave).

Da vi boede i Danmark, boede vi på Østerbro – nærmere betegnet farligt tæt på butikken Pour Quoi i Ndr. Frihavnsgade, som jeg virkelig synes er et besøg værd. Det er altid en fest at komme i butikken, der er altid højt humør fra indehaveren, Camilla, og man kan altid finde noget unikt i hendes butik. Derfor følger jeg også troligt hendes instagram-profil, som er vildt inspirerende. Hun kan virkelig sammensætte og style! Selv om der er meget, som er lidt “over the top” til min personlige smag, er jeg vildt betaget af, hvordan de kan få et tylskørt til at se casual hverdagscool ud.

Nå, men som sagt følg deres instagram for god inspiration! På netop Pour Quois instagam stødte jeg på nedenstående fine badedragter fra Hanne Bloch, som jeg tror vil være perfekte til kvinder, som har født eller som mig, der har en (hastigt!) voksende mave. De er tilpas dækkende og samtidigt meget raffinerede og feminine.

Badedragterne fås som sagt i Pour Quoi og online på HanneBloch.com

FullSizeRender[2] FullSizeRender FullSizeRender[1]

Billeder fra Pour Quois instagram og HanneBloch.com  

Stine
4 Comments
  • Sidsel Fuglsang

    Hvordan går det med at finde ventetøj? Okay det kommer an på hvor stor man bliver, men jeg synes der var/er en SERIØS mangel på pænt og smart ventetøj. Kæmpe business potential!

    13. april 2016 at 9:03 Svar
  • Sidsel Fuglsang

    Jeg var en stor basis klump! Hvornår har du termin? Jeg havde september så det var en VARM sommer. Pæne ikke-konede, ikke-telt, ikke slå-om-mor-kjoler. Hvor var I?

    26. april 2016 at 10:58 Svar

Leave a reply