Featured Posts

To top
28 mar

Choosing the perfect stroller: Stokke Xplory

V Vi er jo kun næsten halvvejs i graviditeten, så vi er ikke gået på storindkøb endnu. Alligevel har vi styr på én af de vigtigste ting: barnevognen. Eller rettere sagt har vi vi købt en såkaldt kombivogn – jeg lærer mange nye ord og udtryk i denne tid, hvor kombivogn er ret neutralt, har jeg det straks værre med ordet “vestorm” – kunne det dog ikke bare hedde en vebrise, av av.

Nå, men tilbage til barnevognen. Jeg har undersøgt rigtig meget, jeg har forhørt mig hos veninder, læst et utal af mødres anbefalinger på nettet, læst Forbrugerrådets test, tænkt over vores behov i forhold til, at vi bor i en storby og kommer til at rejse meget etc. Og på den måde fik jeg kogt vores behov og anbefalinger ind til, at vi gerne ville have en fra Stokke. Grunden til det er dels pga. komfort, ekstraudstyr og design. Sidstnævnte skiller vandene en del, da mange ikke synes, at det ligner en “rigtig” barnevogn, og det er sådan set rigtig nok, men det er det jo faktisk heller ikke – det er en kombivogn. Personligt synes jeg, at den er mega cool at se på, og jeg er vild med, at man kan vælge mellem så mange farver til betrækket.

Vi har valg modellen, der hedder Xplory, da den er lidt højere end de andre, hvilket er en fordel for os – vi er ikke superhøje men begge over gennemsnittet. Dvs. man ikke skal bukke sig så langt ned og babyen sidder højt, hvilket fx er smart, hvis man er på café, hvormed babyen faktisk sidder i bordhøjde og kan følge med. Og som Julie Roberts siger i Pretty Woman: Man, this baby must corner like it’s on rails, så kan Xplorys modellens hjul dreje 360 grader, hvilket gør den nem på byens fortove.

Modellen kommer med barnevognssæde, men for at vi kan bruge den allerede fra start, har vi købt “hele pakken”, så vi også har fået en bærelift med, så den fungerer som barnevogn. Her kan babyen være indtil den selv kan sætte sig, der er nemlig ikke nogen sele i bæreliften.

Vi har ikke taget den med hjem, og den står derfor hos min veninde Rikke, som har været så sød at finde plads til den, da min mor mener, at det er bad luck at tage barnevognen med hjem før tid. Jeg vil ikke sige, at jeg tror på det, men jeg vil heller ikke jinxe noget 😉

Se den fine Xplory-modellen her

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 11.51.12

Billeder fra Stokke.com

 

Stine
6 Comments
 • Anne

  Hej Stine,
  Vi har også valgt en Stokke, dog en Crusi i mørkeblå. Vi bor nemlig også i byen (Frederiksberg C), så det er vigtigt for os, at den er nem og handy at komme rundt med.
  Jeg har termin midt i juni, så min mor og far har også tage den med hjem til dem (deres idé…men ja, man tør jo ikke jinxe det:-)).
  Håber vi bliver glade for den 🙂
  Mvh. Anne

  29. marts 2016 at 5:47 Svar
 • Mille Emilie

  Vi (nok mest mig, haha) kiggede også på en Stokke, men endte dog med en Emmaljunga Edge Combi. Vi bor i indre by på 4. sal, så for os gav den mest mening, med hvad lige netop Emmaljunga’en kunne. Min søster har den samme, så kendte den også derfra, hvilket gjorde udfaldet. Det er vidst en smagssag! Vi henter først vores når baby er født. ‘Danmarks Barnevogne’ hvor vi købte har dem på lager, så man henter dem bare når baby kommer. Ret smart!

  Men jeg synes virkelig designet på Stokke er lækkert og enkelt! Så den var svær 🙂 Håber I bliver glade for den!

  1. april 2016 at 8:03 Svar
 • Pingback: Højstol til baby

Leave a reply