Featured Posts

To top
25 mar

Plakater til børneværelset

Vi har ikke noget børneværelse her i Singapore, men HVIS vi havde, så skulle der indrettes. Det må vente til senere, hvorend vi så havner i verden. Jeg synes, at der er så mange fine plakater, som vil være perfekte til børneværelset, men som heller ikke er for “pattede”, men som er udtryksfulde, og stadig har noget legende og barnligt over sig. Fx Hilma af Klint, som jeg elsker bl.a. pga. hendes farvevalg. En anden kunster, som kunne passe ind på børneværelse er Walton Ford. Nedenfor har jeg fundet mine favoritter, som alle er at finde her.

7118273-kendte-ukendte-klassikere---1 hak103_1 Hilma-af-Klint-Kunskabens-træ-nr-5

 

walton-ford-baba-bg

Stine
2 Comments
 • Camilla Riis

  Hej dårende dejlige, soon to be mother, skønne, skønne Stine.

  Som altid er din stil UOVERTRUFFEN!

  Jeg undrer mig virkelig over at du kan BLIVE VED med at være en First mover ud i god smag og smukhed. Nu også i baby universet…Du kan bare det dér.

  Disse plakater er virkelig utroligt smukke!

  Hvorfor navnet milkandhazel?

  Mange kærlige tanker fra Camilla

  29. marts 2016 at 9:31 Svar

Leave a reply