Featured Posts

To top
21 mar

Festkjoler til gravide

V

Vi er så heldige, at vi er inviteret til et par bryllupper i løbet af sommeren. Desværre kan vi ikke komme til dem alle, fordi vi bor herude, men vi skal bl.a. til min bedste venindes bryllup i juni. Og jeg glæder mig helt vildt! Det er selvfølgelig lidt ‘en streg i regningen’, at jeg ikke kan skåle i lækker kold hvidvin, men sådan er det jo bare – så kan jeg til gengæld nok huske hele festen 🙂 Oven i hatten er der på det tidspunkt ikke lang tid til termin, og jeg har derfor højst sandsynligt fået en stor mave… Så jeg skal altså være lidt mere kreativ i mit kjolevalg. Jeg har kigget lidt i butikkerne herude, men jeg må nok efterhånden erkende, at Singapore ikke er særlig fashion forward – med mindre du har virkelig mange penge. Under alle omstændigheder ikke til gravide. Jeg har derfor set mig om online, og billedet er lidt det samme. Der er sådan set mange muligheder, men jeg er ret chokeret over, hvor grimt det meste er. Det bedste sted, jeg har fundet, er ASOS, hvor alle nedenstående muligheder er fra, men jeg hører meget gerne, hvis I har nogle super tips?

collage

 • Mørk maxikjole med sten – fås online HER til 947,-
 • Lys maxikjole med blomstersting – fås online HER til 957,-

collage

 • Grå kjole med sten – fås online HER til 957,-
 • To farvet maxikjole – fås online HER til 612,- 

collage

 • Pallietkjole – fås online HER til 808,-
 • Guld pallietkjole – fås online HER til 638,-

collage

 • Sort kjole med blonder – fås online HER til 398,-
 • Stribet kjole – fås online HER til 271,-

collage

 • Lyseblåkjole med broderi – fås online HER til 479,-
 • Maxikjole med sten – fås online HER til 904,-
Stine
5 Comments
 • Iben

  Kære Stine
  Tak for en fantastisk blog som jeg netop har “opdaget” – er selv i 17. Uge!!! :)))

  Har du checket http://www.seraphine.com? De har også mange festkjoler – i forskellige stilarter.

  26. april 2016 at 6:17 Svar
 • Luna

  Hej Stine,

  Har du kigget efter kjoler fra Kokoon? Jeg synes de er noget så fine, og så kan de bruges bagefter også:)

  13. maj 2016 at 11:06 Svar

Leave a reply