Featured Posts

To top
16 mar

Anita Falslunds bedste tips til gravide

H Hvis der er en kvinde, som jeg virkelig har lært meget af, når det kommer til hudpleje, så er det Anita. Hun er en af Danmarks absolut bedste kosmetologer, og da jeg boede i Danmark, nød jeg min månedlige behandling hos hende. Mens jeg befinder mig i varmen, må jeg få mit Anita-fix over de sociale medier, og hvis ikke du i forvejen kender til hendes instagram (se her), vil jeg virkelig anbefale den. Her lægger hun fx video-tutorials ud, hvor hun viser, hvordan du kan massere rynkerne i ansigtet væk, hvilke produkter der virker og andet godt. Jeg har derfor fået hende til at komme med sine seks bedste skønheds- og wellnessråd til gravide:

Kropsbehandlinger
Det kan godt være hårdt og meget tungt at være gravid, så derfor er det skønt at lægge sig på en lun briks og give sig hen til en anden, som kan forkæle dig. Husk at give dig selv denne luksus, for der bliver ikke meget tid, når baby er ude.

Husk at give dig selv denne luksus, for der bliver ikke meget tid, når baby er ude.

Benbehandlinger
Mange gravide oplever at få væskeophobninger i ben og krop, men heldigvis tilbyder flere steder væskedrænende behandlinger, hvor der er fokus på ben, læg og fødder. En sådan behandling indeholder typisk scrub, massage og fx en havalge-maske, som fugter huden.

Rygmassage
Få en god massage, men det er vigtigt, at det er på en gravidbriks, hvor der er hul til mave og bryster! Det er FANTASTISK at få lov at ligge på maven, når man i mange måneder kun har kunne ligge på ryg og side. Alene det kan føles som en luksus. Det kan være hårdt for ryggen med den ekstra vægt, og derfor har ryggen ligeså meget brug for omsorg som resten af kroppen.

Manicure og pedicure
Få ordnet dine negle inden fødslen. Man føler sig bare lige det mere lækker efter en fødsel, hvis man har fået ordnet negle. Hvis du ikke vil bruge neglelak, kan du få en manicure uden lak eller du kan finde en god økologisk. Få neglene blankpoleret og fint tilrettet, for den slags luksus bliver der højst sandsynligt ikke tid til efter fødslen.

Fugtgivende ansigtsbehandling
Få en god fugtgivende ansigtsbehandling med fokus på fugt og massage. Du og din hud har brug for masser af omsorg den sidste tid inden fødslen.

Produkter du bør undgå under graviditeten
I mine behandlinger fokuserer jeg alene på produkter, der virker og har effekt, men under graviditeten er der nogle forskellige produkter og behandlinger, du bør undgå og gemme til du er færdig med at amme. Fx skal du undgå a-vitamin, frugtsyre og for skrappe peelinger under graviditet og mens du ammer. Kroppens hormoner er uforudsigelige i denne periode, og man kan ikke vide, hvordan huden vil reagere. Af samme årsag skal man også være forsigtig med solen.Udover det er det vigtigt at holde sig fra bl.a. parabener, parfume og farvestoffer i produkter, da de unødvendig stoffer bliver optaget i huden og kan udskilles i modermælken. Når det er sagt, mener jeg at det er vigtigt, at man lever sit liv i en sund balance og gør alt med måde.

Hvis du ikke allerede gør det, vil jeg som sagt anbefale at følge Anitas instagram her og du kan også læse mere hendes prisvindende behandlinger her.

Stine

Leave a reply