Featured Posts

To top
15 mar

Yet another mummy-blog

S Så så endnu en “mommy blog” dagens lys! Og hvad mon anledningen er for min nyligt og spirrende interesse for baby- og forældreuniverset? Jo, surprise-surprise: vi skal være forældre til en lille indian summer baby i år. Og endda en pige, så på forhånd undskyld, hvis indholdet tager en feminin drejning, når det fx handler om påklædning og indretning. Når det er sagt, er jeg ikke den store tilhænger af et alt for candyflossificeret univers. Tværtimod. Jeg håber derfor, at mange vil kunne finde inspiration på bloggen

Og så håber jeg, at jeg vil kunne få en masse gode råd og kommentarer, for som alle førstegangsmødre er jeg naturligvis en rookie.

Og så håber jeg, at jeg vil kunne få en masse gode råd og kommentarer, for som alle førstegangsmødre er jeg naturligvis en rookie. Jeg kommer derfor nok også til at lave mange af de “klassiske” fejl, ved at købe for meget af alt muligt bras, gå unødigt i panik over et lille host etc. Men der skal jo altid være plads til forbedringer.

Bloggens primære indhold vil omhandle mine tanker og iagttagelser som en ny mum-to-be, men nok primært i den “overfladiske” kategori med tøj, indretning, sundhed etc., da det er nogle af mine personlige interesserer.

Velkommen til!

// Stine

Foto: Mathilde Schmidt 

 

 

 

 

 

 

Stine
5 Comments

Leave a reply